NEW STEP BY STEP MAP FOR خواص درمانی عناب خشک

New Step by Step Map For خواص درمانی عناب خشک

New Step by Step Map For خواص درمانی عناب خشک

Blog Article

میوه عناب که آن را به اسم خرمای چینی یا خرمای سرخ هم می‌شناسند، میوه بومی جنوب آسیا است اما محبوبیت جهانی دارد.

در مطالعات علمی با استفاده از روش کشت سلولی، مشاهده شده که عصاره عناب روی چندین نوع سلول تومور، ویژگی ضد‌سرطانی از خود نشان داده است. همچنین در نتایج این بررسی‌ها اشاره شده است که اسیدهای تری‌ترپنیک می‌توانند جزو مواد زیست فعال مؤثر بر سرطان باشند.

به طور کلی سن، سلامت عمومی و وزن فرد تعیین کننده میزان مصرف است. اما این میوه قرار نیست به صورت عادی مشکلی برای فرد ایجاد کند.

ویتامین ث از آنتی‌اکسیدان‌‌های مهمی است رادیکال‌های آزاد مضر را از بدن انسان می‌زداید و نیز به بهبود زخم‌ها و بازسازی بافت‌های پیوندی مجروح کمک می‌کند.

همچنین از دیگر خواص جوشانده عناب برای کودکان می‌توانیم به تقویت سیستم گوارش، تقویت هوش و حافظه، درمان سرفه ناشی از آلرژی، خواب بهتر و ... اشاره کرد.

عناب خشک می‌تواند به کاهش خطر سرطان کمک کند. عصاره عناب سرشار از فنولیک است که فعالیت آنتی اکسیدانی آن را افزایش می‌دهد. این بدان معناست که آنزیم‌های آنتی اکسیدانی موجود در عناب با سرعت بیشتری برای خلاص شدن از شر رادیکال‌های آزاد و کاهش خطر سرطان کار می‌کنند. پیشگیری از سرطان از خواص رازیانه نیز هست.

عناب می‌تواند استحکام استخوان را بهبود بخشد. میوه عناب می‌تواند برای افراد مسن یا کسانی که استخوان‌های شکننده دارند مفید خواص عناب خشک برای کبد باشد.

همچنین یادآوری شده است که زیاده روی در خوردن عناب باعث کم شدن غرایز جنسی می‌شود و عناب در اشخاص سرد مزاج، تولید گاز و نفخ می‌کند و این گونه افراد باید عناب را با مویز میل نمایند تا به عنوان مصلح آن عمل کند.

علائم صد در صد جنین پسر

همان‌گونه که ملاحظه می‌شود، حتی عناب تازه نیز به‌طور کلی ویتامین نسبتا اندکی دارد اما مواد معدنی آن فراوان است.

در صورتی که با اختلال خواب مواجه باشید، می‌توانید با مصرف منظم این میوه، مشکل خود را تا حد زیادی حل کنید. در ادامه با خواص بیشتر عناب آشنا می‌شوید. هم چنین اگر قصد مشاهده قیمت و خرید عناب را دارید به سایت باریسکده و صفحه خرید عناب مراجعه کنید و عناب را با مناسب‌ترین قیمت تهیه نمایید.

عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور می‌شود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی  بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران می‌دانند.

همچنین میتوانید این میوه را به جای قند کنار چای کمرنگ، و یا جز تنقلات روزمره خود میل کنید.

استفاده از مطالب سایت کوکا در دیگر سایت ها تنها با درج نام و لینک منبع (کوکا) مجاز می باشد.

Report this page